Csarnokfűtés, acélszerkezetek

Derival Kft.
Törökszentmiklós, Dózsa Gy. u. 58.
Tel.: +36 56 390 365
Fax: +36 56 590 768
Mobil: +36 20 434 2427
E-mail:

Cégünkről néhány mondatban

Vállalkozásunk 1996-ban alakult. Eleinte Bt. majd a későbbiekben Kft. formában működünk. A néhány évig tartó, mellékállásban végzett tevékenységet főállásúra változtattuk és alapvetően családi cégként határozhatjuk meg magunkat. A korlátolt felelősséget a cég értékrendje szerint korlátlan megbízhatósággal szeretnénk ellensúlyozni, amelyet vevőink eddig maximálisan elismertek.

Fő üzletágunk összefoglalóan: ipari fűtőberendezések, füstgázelszívók forgalmazása és telepítése. Ezen a területen igen nagy tapasztalatot szereztünk, hiszen 25 évig vettünk részt a nagy múltú HUNGAROTHERM hőlégfúvók tervezésében és gyártásában, valamint a 90-es évek elején az első gázüzemű sötétsugárzók elterjesztésében. Ezen ismeretek birtokában választottuk ki az EU élenjáró technikáját képviselő, forgalmazott termékeinket, nevezetesen: REZNOR (amerikai-belga) gázüzemű hőlégfúvók, légkezelők. GAZ INDUSTRIE (francia) sötétsugárzók ECOVENT (német) gépjármű kipufogógáz elszívók A felsorolt termékek sikerességét és elismertségét az is bizonyítja, hogy a REZNOR az EU piacának 18%-át fedi le termékeivel, a GAZ INDUSTRIE sötétsugárzókból pedig több ezer darab üzemel Magyarországon is. Vevőink egyedi, széleskörű kiszolgálása érdekében ezeken kívül Európa szinte minden országából importálunk különféle csarnokfűtésre használatos készülékeket. Főtevékenységünk mellett rozsdamentes termékek (vegyipari-, gyógyszeripari szárító-keverők, hőcserélők, kondenzátorok) valamint acél kábeldobok tervezésével és gyártásával foglalkozunk szintén korábbi ismereteink birtokában. Ezek a területek jól kiegészítik egymást, ennek megfelelően sikerült cégünk árbevételét egyenletesen növelni. Cégünk dinamikus fejlődésére utal, hogy a 2001-es 7 millió Ft-os árbevételünket 2013-ra közel 170 millió Ft-ra növeltük.

2005-ben vásároltuk meg cégünk jelenlegi telephelyét Törökszentmiklóson az Ipari Parkban, mely 5600 m²-en terül el, 1300 m² felépítménnyel. Ennek segítségével a különböző üzletágainkat egy helyre telepíthettük és a helyszín a jövőbeni fejlesztéseink alapját is megteremtette. Az ipari fűtéstechnika területén a tervező és felhasználó partnerekkel való szorosabb együttműködés közvetlenebb kapcsolatot igényel. Ezt felismerve 2011-ben KMOP-pályázattal bővítettük elérhetőségünket Budapesten a 3. kerületi Királyok útján elhelyezkedő konzultációs irodánk megnyitásával.

Jövőbeni céljaink között szerepel megújuló energiaforrásokkal működő fűtőberendezéseink - elsősorban pellet tüzelésű hőlégfúvók és kazánok - szélesebb körű megismertetése és értékesítésének növelése.

© 2014 DERIVAL KFT. | Webhosting: www.ezkell.hu