Csarnokfűtés, acélszerkezetek

Derival Kft.
Törökszentmiklós, Dózsa Gy. u. 58.
Tel.: +36 56 390 365
Fax: +36 56 590 768
Mobil: +36 20 434 2427
E-mail:

REZNOR UDSA

Rendkívül esztétikus megjelenésű gáztüzelésű hőlégfúvó készülékek csarnokfűtésre, beltéri alkalmazással.

A REZNOR UDSA fűtőkészülékek a jelenlegi piacon a legtöbb műszaki újdonságokat felsorakoztató berendezések közé tartoznak. Egyesítik a radikálisan új megoldású vízszintes hőcserélő előnyeit az előkeveréses gázégővel. Az UDSA készülék helytakarékosan összeépített, könnyített tömegű és a legmagasabb szinten teljesíti a hatásfokra és teljesítményre vonatkozó követelményeket.

A típus–sor 14-féle különböző készüléket tartalmaz egészen 97 kW kimenő teljesítményig. Függőleges irányú levegő kifúvás is lehetséges. Ezeket a készülékeket beltéri felhasználásra tervezték, ezáltal alkalmasak ipari és kereskedelmi egységek, áruházak, boltok, sport és szabadidő létesítmények és számtalan másféle helyiség fűtésére.

Energiatakarékosság
- A 4 járatú hőcserélő 92% fölötti hatásfokot biztosít.
- Csökkentett Nox kibocsátás.
- Az újonnan kifejlesztett levegő áramoltatási eljárás és az új kifúvózsalu forma hosszabb levegőkivetést tesz lehetővé és jelentősen csökkenti a levegőhőmérséklet rétegződést az épületen belül. A készülékek különösen alkalmasak jól szigetelt épületek fűtésére. Amennyiben szükséges, lehetőség van a levegőhőmérséklet-rétegződést meggátló mennyezeti ventilátor egyidejű elhelyezésére is.
- Az aerodinamikusan elsőrangúan kialakított hőcserélőprofil 40%-al növeli a levegőáramlás mennyiségét amellett, hogy az elektromos áramfelvétel 30%-al csökken.

Alkalmazási sokoldalúság
- Mind vízszintes, mind függőleges levegőfúvás lehetséges. 14 különböző kimenő hőteljesítmény 7-97 kW között.
- A legkisebb készülék csak 310 mm magas – ideális szűk, zárt helyeken történő szereléshez.
- A készüléket akár függesztve, akár nem éghető anyagú konzolon elhelyezve lehet üzemeltetni.

Könnyű szerelhetőség és karbantartás
- 25%-ot is elérő súlycsökkenés más összehasonlítható termékekhez képest és könnyű beépíthetőség
- Jól méretezett csatlakozó kivezetés biztosítja mind a kéménykimenetet, mind az égési levegő ellátást, ezáltal csökkentve a szerelési időráfordítást és kímélve az Ön pénztárcáját.
- Minden csatlakozás (gáz és elektromos) jól hozzáférhető a fűtőkészülék egyik oldaláról.

Megnövekedett működési élettartam
- A titániummal stabilizált, alumíniummal bevont lemezből készített hőcserélő különösen erős és tartós, emellett még magasabb hőállóságot biztosít. A hegesztés nélküli konstrukció biztosíték a készülék hosszú élettartamára.
- Az önálló sorégőből és egyenkénti égőnyílásból eredő lángkialakítás kiküszöböli a láng nekiütközést a hőcserélő falának, így gátolja annak túl korai elhasználódását.

Műszaki adatok:


Vízszintes kifúvású modellek:

Kiegyenlített nyomásviszonyra vonatkozó füstcsőkiképzések fali és mennyezeti kimenetellel.

Függőleges kifúvású modellek:
A mennyezeten keresztüli hõveszteséget a minimumra csökkenteni, valamint a léghõmérséklet-rétegzõdést elkerülni úgy lehetséges, hogy az UDSA készülékeket fel lehet függeszteni és ezáltal függõleges irányú légkifúvást elérni. Ezzel a megoldással kettõs elõny jár: a készülék mint fûtõberendezés is és mint léghõmérséklet rétegzõdést megakadályozó egység is üzemel. A függõleges irányítású kifúvás (opciószám 205.8) csak a 015, 025, 035, 043, 050, 055, 064, 073, 085 és 100 típusoknál választható. A léghõmérséklet rétegzõdést szabályozó termosztát (opciószám 904) lehetõvé teszi az energiával való takarékosságot és komfortérzetet.

© 2014 DERIVAL KFT. | Webhosting: www.ezkell.hu